Borta i fem dagar

Idag spenderades morgonen i stallet och båda ponnyerna har ridits. Jag började med Bucke. Jag hade tänkt att som vanligt rida ut och idag rida lite hårdare dressyr ute på någon väg. Men Bucke ville absolut ned till paddocken. Han vägrade gå mot skogen utan skulle bara nermot ridbanan. Det gör mig så glad att han verkligen vill träna med mig! Så då styrde jag självklart ner mot ridbanan och red ett pass där istället. Jäklar vilket pass han bjöd på! Alla halter vi gjorde var helt klockrena, samma med skrittpiruetter, skänkelvikningar, uprridningar, enkla byten, öppnor och ökningar. Det var nog de bästa passet på länge! Ändå så red jag bara i ca 25 min. Bucke hade så mycket power och var så mjuk och lösgjord. En prefekt kombo!

Efter Buckes pass red jag Adde. Han gick som igår ett joggingpass. En helt okej känsla hade jag. Inte dåligt men inte jätte bra heller. Jag upplevde att vi inte riktigt var tajmade idag. När jag fått ut det jag ville så red vi ut mot skogen och travade och galopperade lite på vägarna. Det tyckte vi båda var roligt! 

Nu till något jag faktiskt tror att jag har glömt att nämna totalt! Jag sitter just nu i bilen påväg mot skidbackarna i kungsberget! Jag ska vara iväg och åka skidor ändå till på måndag. Så om det inte blir så många inlägg eller inga inlägg alls från min sida så är det därför. Kram Hanna


Bästa Bucke. Nästa helg är det dags för div 1 igen och en FEI mästerskap! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s