Blött värre

Igår var set inte sådär jätte mysigt att rida. Då vi inte har något ridhus på gården så var det bara att pallra sig ut i regnet och rida två pass. Jag kan ju säga att jag var lagom blöt och kall efteråt. 

Bucke gick ett joggingpass ute i skogen. Nu har jag inte ridit i paddocken på två veckor ungefär. Allt för att han ska tycka det är så kul som möjligt att rida där. Han kändes ganska fin. Pigg men ändå inte framme för skänkeln. Han gick mest fortare och fortare utan att jag bad om det. Vilket inte är rätt. Men efter att jag galopperat på ordentligt en raka så var han relativt framme för skänkeln i alla fall. Han var lösgjord redan från början vilket såklart underlättade jobbet.

Adde joggades då han ska ridas av Lisa i helgen och sen tävla på måndag. Så igår och idag så blev det lite lugnare pass för honom. Bara lite lösgörande med uteritt efteråt. Vadsom hände/händer idag kommer ut lite senare ikväll. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s