Uppladdning 

Hejsan på er! Har just nu under kvällen lagt upp en liten annons på hastnet.se angående  att jag lite eventuellt söker en ponny att rida då jag känner att tiden räcket till. Nog om det, kolla in annonsen på hästnet om ni vill! 

Idag blev det ett uppladdnings-pass för Prinsen inför morgondagens träning. Han skötte sig otroligt bra men var dock väldigt pigg. Tyckte dock att jag kunde använda energin på rätt sätt och hålla den bra ridningen. Prinsen var fin och hade väldigt bra bakben och var fin i handen. Gjorde mest tempoväxlingar och regleringar men la även in några travslutor innan jag travade av honom. Några av dem var riktigt bra! Nu ska jag snart sova! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s