Glad, pigg och gammal

Idag stod uteritt på schemat för Bucke och jag måste bara säga hur fantastisk glad jag är att jag får ha en så glad, pigg, busig men ändå erfaren häst. Han är guldvärd! 

I lördags så rockade vi banorna i div 1 och nationell klass och idag en mysig uteritt med mycket bus. Älskade ponny! Dessutom var jag otroligt nära att smaka grus idag flera gånger. Men vet ni vad? Jag är så otroligt glad att Bucke är så busig och glad att han bockar ich studsar. Sen om jag ramlar av på cupen gör inget. Bara Bucke fortsätter vara så pigg och glad. Världens bästa häst! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s