Bilder 10/4-17

Ja hörni, redan första dagen så brast min veckoplanering så min förkylning förvärrats. I morse hade jag även dragit på mig 38 graders feber och du kom jag och mamma fram till at vi skulle avstå utbildningen idag. Synd men viktigare att vara frisk resten av lovet samt till Mads träningen. 

Blev i allfall bättre på eftermiddagen och kunde rida Prinsen hör hemma. Ett superbra pass på bettlöst! 

Alla foton är tagna av Ida Olsson. Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s