Gårdagens starter

Ja hörni, om ni checkat equipe så fattar ni ju att gårdagens klasser inte var en av de bästa. Lite katastrof mässigt faktist😅 Denhär gången är det både lite mitt och Prinsens fel. Han tog över på sin egen (väldigt envisa) vilja och bokstavligen sket i min åsikter. 

Kastade sig och skyggade genom hela programmet förbi kortsidan vid domaren och vände lite hela tiden. Otroligt dryg var han och jag hade inte mycket att säga till om, fick iallafall förbi honom okej någon gång ibland men har var otroligt spänd. Pga av detta så drog det ner procenten jääättemycket. Det suraste med allt var att han var superfin på framridningen till första klassen och var fin emellan åt men somsagt otroligt spänd och istadig emellan. Bara hem och miljöträna och få mer inverkan på skitponnyn. 

Trots allt tyckte jag att jag löste det helt okej och tog hand om situationen så bra som jag kunde. Blev såklart besviken men vi kan ju bara komma tillbaka bättre! Kramii//Greta 🙂 

Bästa Hanna och Bucke som tog hem vinsten i kat C och höjde våra lag %, stolt lagmedlem! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s