Uppladdning inför tävling 

Idag har varit en väldigt rolig dag. Tyvärr var det min sista dag på praktiken hos Emilie Nyreröd. Det var verkligen varit en så rolig och lärorik vecka. Jag är jätte tacksam att jag har fått vara där och jag hoppas att jag snart kommer tillbaka ;). 

Jag har hela veckan varit i stallet från 08.00 till 21.00 och det har varit fantastiskt roligt. Men jag märker att min kropp inte är van då jag är ganska så trött nu. Men det är klart värt det då jag har fått en massa nya kunskaper och har utvecklats mycket, speciellt vad det gäller hästhantering.

Imorgon är det ju dags för tävling. Jag och Bucke startar div 1 och FEI mästerskap. Det ska bli väldigt kul och jag hoppas vi kan göra bra ifrån oss. Idag har jag putsat allt, gjort rent Bucke och ridit Adde. Efter min praktik förstås. 

Addes pass var väldigt blandat idag. I början var vi verkligen inte samspelta och inget kändes riktigt bra. Men jag samlade ihop mig och började rida. Jag skärpte till mig helt enkelt och tänkte efter lite extra noga. Efter lite mer lösgörande jobb så släppte det. Ryggen kom upp och  bakbenen in. Vi avslutade med en fantastisk känsla. Fina Adde🌟.

Imorgon blir det inte så tidigt. Dessvärre blir det en lång dag då min första start är halv två och min sista halv sju. Håll tummarna för oss imorgon. Kram Hanna


Addeeeee

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s