Fart på gammelgubben!

Hej!

Igår red jag ut tillsammans med tre andra tjejer i mitt stall. Vi hade jätte trevligt, så det var kul. Vi red hela vägen in i samhället, fick lite blickar på oss haha. På vägen hem. Bestämde vi oss för att trava en bit. Jag tig galopp då Bucke gärna blir spänd när det gäller trav. Bucke kändes jätte fin och mjuk. Efter ett litet tag så ville de andra också galoppera vilket jag inte hade några problem med eftersom att Bucke var så lugn och fin. Men j*vlar vilken fart Bucke fick då. Jag tror aldrig jag har ridit så fort i hela mitt liv. Han bara kopplade bort mig totalt och sprang. Jag fick ta ordentligt i munnen på honom men det hjälpte inte. Jag kan ju säga att han var minst men absolut snabbast ;). Jag försökte då ta hans huvud åt sidan för att få lite kontakt men då började han bara studsa. Han sköt rygg och bockade lite samt for som en galning med rumpan åt alla håll. Det var inte lätt att sitta kvar men kvar satt jag i alla fall. Som tur var så fick jag stopp när vägen tog slut och de andra hade stannat

På vägen hem kunde vi skratta gått åt gamla Buckes lilla utfall. Men jag är jätte glad att han är så pass pigg och glad! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s