Tömkörning

Idag var det somsagt tömkörning som stod på schemat, nyttigt då det var ett tag sen. Prinsen skötte det med elegans och såg väldigt fin ut. 

Känns verkligen nyttigt och bra att se honom ifrån marken då jag verkligen känner igen mig i situationerna, kan verkligen rida med ifrån marken och berätta hur det känns. Det är i dessa stunder man inser hur mycket tid man lägger på dessa djur, och såklart en massa kärlek! Sedan blev det stallfix och mys innan han fick gå in i boxen och mumsa på sin mash, tror att han är väldigt nöjd efter denna dag! 

Hade även lite lektion för Cissi idag när hon ref Sharon, och shit vad grymma de är. Superfina idag och gjorde både skänkelvikningar samt enkla byten, värmer i hjärtat när min favoritponny tar så bra hand om Cissi. De blir farliga iår! 

Har även gjort klart alla nationella prov i matte idag och måste säga att enligt känslan så kändes det bra och jag känner mig hyfsat säker. Kände mig lugn genom båda proven och det var faktist roliga uppgifter, skönt när allt rullar på. Så nu är det bara engelskan kvar och sedan är det över. Skönt men bara att vänta tills 9an 🙂 Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s