Dag 1 hos Emilie

Hej!

Ledsen att jag inte skrev något igår men jag kom hem relativt sent och jag var så trött så jag deckade direkt när jag ätit, haha. Men gårdagen var såå kul och jag ser fram emot flera roliga dagar hela veckan! 

Att bara få bara i Emilies stall är så kul! En massa fina tävlingshästar, som föl, dräktiga ston och unghästar. Det är så mycket som händer och jag fösöket hänga med ;). Igår hjälpte jag till att mocka och packa hö. Jag var även ute och promenerade några gånger med Emilia bästa häst Manuel! Jag kollade även när hon red några hästar och så gjorde jag iordning några för ridning. Smart bär det av mot Emilies gård igen och jag är så taggad! 

När jag blev hämtad åkte jag direkt till stallet och red Adde. Bucke fick vila då jag ska träna honom för Elin idag. Adde var såå fin. En inspirerande dag hos Emilie gjorde nog susen. Adde gick som tåget och var verkligen jätte fin. Jag jobbade mycket på att han skulle vara kvar i balans i övergångarna, vilket han gjorde bra! Vi hörs kanske senare kram Hanna!


Har inga bra bilder så får bjuda på lite bilder från ett pass förra veckan. Det finns även en kort film på min instagram från det passet @hannalundinn. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s