Bästa bästa bästa 

Hörni, jag är så himla glad idag. Vet inte varför men har skuttat fram på moln under hela eftermiddagen. Beror säkert på det (super)fina vädret och att Prinsen levererade ett oförglömligt pass. 

På bettlöst dessutom! Så otroligt glad för det då passet inte började perfekt men slutade på topp! Nöjd över att vi lyckades vända passet såpass bra. 

Red mycket programdelar ifrån Lagtävlansprogrammet för att checka vad jag behövde öva mer på under veckans träning och vilka som kändes säkra. Övade såklart mest på de osäkra delarna som blev bra i slutet. Faktiskt så är skänkelvikningarna inte vår starkaste sida men fick till några riktigt bra undan vänster och även några i höger, men dem undan vänster var tiptop

Sedan är även övergångarna ifrån den förvända galoppen svåra, dem när man ska sakta av till trav i några få steg och sedan fatta rätt galopp igen. Prinsen spänner sig lite och jag får inte riktigt honom runt min inneskänkel vilket bidrar till att han går upp lite i formen. Fick dock till den bra på slutet idag och fick honom runt innersidan redan i den förvända, skönt när det går framåt!  

Imorgon blir det tömkörning för älsklingsponnyn.Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s