Måndag

Måndag och ny vecka, samt att B/C delarna av nationella provet är klara och Prinsen riden. Det har även varit en mysig dag mer otroligt väder. 

Började dagens pass med en bra känsla och han kändes mjuk trots gårdagens vila. Började med galoppen hyfsat tidigt och han kändes otroligt pigg samt lite tittig,inget som han brukar vara här hemma mer om något särskilt händer men idag var han vaken till 100%.  Tappade sedan lite fokus, dock stod det mesta på min sida och jag blev stressad. 

Vet inte riktigt varför jag stressar upp mig men något som är säkert är att jag måste sluta med det och bara andas och fortsätta rida. Jobbar på det! 

Efter en liten skrittpaus kom fokuset tillbaka och vi kunde hitta den fina känslan igen. Även om Prinsen inte kändes helt som sig själv, inte på något negativt sätt men det kändes inte som honom. Trots det fick jag till några fina stunder med en mjuk ponny. 

Sammanfattningen av detta passet blir absolut inget katastrof pass men inte helt som vanligt, bättre kan vi men bra var det! Kramiis//Greta 🙂 

Foto: Ulrika Olsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s