En heldag på Strömsholm 

Idag blev det en hel, inspirerande dag på Strömsholm! Jag var där och jobbade från 9.00 till 15.00. 

Jag fick se så otroligt många duktiga ryttare och fina hästar så jag är fullproppad med insperation. Det passar även pefekt då det är tävling bästa helg så insperation behövs så vi kan träna och bli ännu bättre. Dessutom börjar min prao hos Emilie Nyreröd. Det ska bli så otroligt kul och jag är så taggad! Kram Hanna


Adddeeeee

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s