Morgon bus

Nu har jag varit hemma i ca 1 timme från stallet. Nu ska vi tillbaka igen för att åka med Adde på tävling. 

Imorse tog vi ut och fodrade alla hästarna. Efter det red jag ut med Bucke för lite bus/jogg i skogen. Bucke tyckte det var riktigt kul och stack några gånger, haha. Men han kändes väldigt fin i kroppen. Mjuk och bra. I höger galopp tyckte jag att han sänkte höger sida lite i början. Men då stretchade jag höger sidan och fick fram höger bogen istället för ut den. Då kändes han helt otroligt bra.

Nu får ni hålla tummarna för Adde. Han går en LC och LB i hamre. Kram Hanna


Bucke efter gårdagens uteritt. Barbacka blev det igår och jag var helt säker att jag skulle få smaka grus men så blev inte fallet. Duktiga Bucke!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s