Tidig Morgon och 3 hästar

Hejsan på er, idag började dagen i stallet och slutade i stallet.Som vilken dag som helst med andra ord 🙂 Men tog faktiskt tag i mockningen redan vid 06.10 imorse och släppte ut hästarna.Var inne igen vid 06.40 ungefär. Drog sedan till skolan vid 07.50 och var hemma igen kl.15.00. 

Idag har hela 2,5 häst hunnit med att ridas, haha. Började med att rida Prinsen så fort jag kom hem och var klar vid 16.10. Blev ett joggingpass på ca 30 minuter och sedan lite ompysslande. Passet va bra och Prinsen levererade en fin och avslappnad känsla med bra takt i traven. Tog inte så mycket galopp då jag red på bettlöst men i den lilla galoppen jag tog så kändes det super. Följsam och välbalanserad. 

Vid 16.30 skjutsade pappa mig vidare för att rida ett pass på Aramis. Det gick i mina ögon oväntat bra trots att jag red i hoppsadel. Började med att jogga fram ute på åkern och sedan red jag lite programdelar på banan. Måste erkänna att jag inte har fullt så bra sits på Aramis som jag kan ha men han är otroligt olik Prinsen att rida och jag kryper ihop mig lite,bara att jobba vidare! Annars så gick det bra och han kändes bra i formen och lösgjord. Red lite förvändgalopp och några skänkelvikningar samt några ryggningar, delar ur LA:4 helt enkelt. Allt gick ändå bra och helt okej och jag är supernöjd, bara att jobba vidare och bli ännu bättre! Fick sedan efter Aramis jogga av Sandras andra häst Inha. Lärorikt att rida flera hästar och hon kändes lite mer lik Prinsen fast fortfarande helt olik. Konstigt hur mycket det kan skilja från häst till häst.

Imorgon blir det träning för Michan med Prinsen, wiho! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s