Älskade Shari!

Som att fira att det var 2 år sen jag och Shari gjorde våran första start så fick jag faktiskt lov att rida henne idag. Superkul och hon var extreeemt pigg. Kul och svårt, hon blir lätt väldigt stark. 

Började med att värma upp och fick en helt okej känsla men lite att hon var spänd och drog lite i handen. Men när känslan iallfall var ok så övergick jag faktiskt på att hoppa några småhindet. Vilket hon tyckte var väldigt kul och det gjorde jag mer. Hon bara drog emot hindrerna. Dock fick vi många bra språng och landade i rätt galopp med balans. Av detta jobb med volter på hindrerna samt att byta varv blev hon väldigt lösgjord och loss i sidorna. 

När vi kände oss klara med dom små hindrerna så fick hon en liten skrittpaus innan vi övergick till mer dressyrarbete. Nu var hon superfin och höll stadig form men bra bjudning och sug i handen utan att bli stark. Extra fin i galoppen så en stor guldstjärna. Kändes verkligen så roligt att få igenom detta trots att hon vilat några dagar. Ska bli kul och se henne och Cissi på träningen på torsdag!! 

Imorgon britser Prinsens tur medan han idag bara fick massor av mys och lite ny frisyr i manen. Kramiis//Greta 🙂 

Samma åker som idag men sommaren 2015 och en lite kortare jag! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s