Stor och liten 

Fina Musse! En shettis som vi också samlat på oss. Hela 28 år och piggare än någonsin,aldrig varit så fin i hullet då han har varit lite mager andra vintrar, men inte nu! Tjock som en köttbulle 🙂 Endast 95 cm i mankhöjd och sedan jag på 176 cm! 

Kan ju berätta att vår familj är lite av en samlare på just ponnys. 3 shettisar, 1 bponny, 1 islandshäst (med föl i magen) samt världens bästa Prinsen. Tur att dem är lättfödda och går på lösdrift! Alla är bara så mysiga! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s