Filipstad 25/3-2017

Idag har varit så kul! Vi har ridit två nationella FEI och haft toppen känsla i båda!

I första klassen så fick jag kommentarer av domarna att Bucke var ojämn i takten i traven. Jag kände inte av detta och Bucke kändes framåt och pigg. Men det syns på filmen att han var lite ojämn. Jag trodde dock inte att det var något allvarligt då Bucke kan bli lite ojämn när han är spänd eller stel. Så jag valde att rida fram till andra klassen och mamma och morfar fick hålla koll om det tyckte något såg konstigt ut. Men som jag trodde så var set inget. Han var antagligen bara stel i första klassen. Trots det fick vi en bra känsla och helt okej procent 61.1%.

Till andra klassen så fokuserade jag mycket mer på att få igång alla delar av Bucke på framridningen. För att han inte skulle vara så stel. Det gav resultat och jag hade en av de bästa känslorna jag någonsin haft inne på banan. Speciellt galoppen där vi belönades med 7:or av alla domare genom nästan hela programmet. Tyvärr var Bucke lite tung i emellanåt i traven vilket drog ner. Men resultatet blev ändå bra och slutade på 62,5%. Det är jag väldigt nöjd med och en domare hade mig på 64,2%! En domare var lite snål tyckte jag och hade mig på 60,9% vilket sänkte totalen.

Jag är väldigt nöjd med dagen och resultaten. Bucke ger mig så mycket rutin och glädje. Älskar honom! Kram Hanna


Såhär kände vi efter dagens starter!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s