Bommar

Hejsan! Förlåt för inget blogginlägg igår men var faktiskt rätt så trött och hade även mina kompisar på besök så ville va med dem så mycket som möjligt. Dem sover över här och vi har haft det supermysigt, dock är dom lite mer morgontrötta än jag som vaknade 05.35. Men nu har klockan iallafall hunnit blivit 06😉

Precis som rubriken lyder så blev det ett pass med bommar igår.Mycket jobb med att bara få igenom sidorna och få honom så mjuk som möjligt. Min ridning kändes inte helt på topp igår heller med blev iallafall mycket bättre emot slutet! 

Utöver jobbet med lösgjordheten så red vi några upphöjda bommar, främst galoppbommar då travbommarna var alldeles för täta. Hade bedömt fel avstånd där. Kan ju börja med att säga att varken jag eller Prinsen har någon sorts hopptalang och att vissa gånger såg det ut som om vi skulle köra magplask. Haha skämt o sido. Dock fick vi till några bra gånger när han verkligen tog vi och fick rätt avstånd, duktig kille! 

Idag blir det antagligen en uteritt i det fina vårvädret, har inte bestämt mig vart än men någonstans ska vi iallafall 🙂 Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s