Blött genrep

Ja idag var set sista riktiga genrepet inför tävlingen i helgen. Vi ska ju tävla både FEI lagtävlan och FEI mästerskap i Filipstad.

Idag både regnade och blåste det när jag red. Vi blev väldigt blöta men å andra sodan så var det väldigt bra underlag på ridbanan. Idag tog det ca 10 min att komma ner till ridbanan då Bucke verkligen inte ville gå åt samma håll som mig. Han bara stod och småstegrade och sparkade. Haha min gamla gubbe. Väl nere på banan så var Bucke otroligt spänd. För några månader sedan så hade det tagit hela passet att få mig och Bucke avslappnade igen. Men nu behöver vi bara framridningen för att komma tillbaka och bli avslappnade och fokuserade igen, framsteg! 

Jag är ganska nöjd med dagens pass. Bucke var mjuk, men jag tycker att han spände sig lite i sin överlinje vilket han inte brukar göra. Jag checkade av skolorna lite i båda var en vilket gick bra tycker jag. Enkla byten gick också bra. Nu är vi super taggade till helgens tävling. Där vi ska göra vårt bästa! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s