Västmanlands ridsportsförbunds årsmöte

På torsdag så har Västmanland ridaportsförbund årsmöte. Jag har blivit inbjuden dit för att ta emot min DM medalj. Jag kan väl inte direkt säga att det ska bli kul då det är ett möte trots allt, men det ska ändå bli kul att få ta emot min och Buckes medalj som vi vann med en ritt jag är så himla stolt över! Det är alltid mycket roligare att ta emir pris när man känner sig värd det! Kram Hanna


En bild från DM

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s