Hemma

Ja hörni för ca 1 h sen kom vi äntligen hem, trötta som vi är. Prinsen njöt av att komma in i sin stora Box igen. 

Även dagens start var blandar men framförallt var Prinsen lite trött och blev matt.Hade då hoppet om att han kanske skulle kunna skritta i enkla bytena men nej, så fort vi kommer till dom så ska han busa till det. Tur att jag älakr honom ändå. Förutom detta så var han superfin i galopprogrammet men traven blev lie matt och tråkig. Dock väldigt nöjd och glad med högerslutan som vi faktist fick en 7:a på, det är jag väldigt nöjd med! 

Sedan var han även jättefin på morgonträningen imorse samt på framridningen trots att han var lute trött redan på framridningen. Det är dock förståligt med tanke på att han har sovit borta i 2 nätter och blev sedan lite stressad i boxen nu på eftermiddagen när dem flesta började åka. 

Jag är iallafall superduper nöjd med första rundan, den var helt fläckfri 68.6% i regional LA:1. Sedan tar jag med mig känslorna emellan åt i LA:P1 orna. Bara hem och träna och komma ännu bättre. Trots allt en väldigt mysig och lärorik helg!! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s