Dagens planer

Hejsan på er! Gårdagens sista start var väldigt blandad men emellan åt var han superfin och andra stunder bockade han iväg, synd men nu har vi lärt oss att en pigg ponny som Prinsen behöver lång framridning även till andra starten 🙂 

Idag är det endast en start på schemat, en LA:P1 som vi ska göra bättre än någonsin. Idag ska vi sätta dem enkla bytena! Den starten går inte förens 15.22 och nu på morgonen ska Prinsen ridas, bara joggas lite på någon framridning.Sedan blir det väl någon promenad mitt på dagen och sedan dags för start! Åh hörni även om sista starten igår inte var den allra bästa så har det varit så himla kul, jag vill inte att det ska ta slut!! Kramiis//Greta 🙂 

Innan gårdagens start kl 19.20!! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s