Bästa fördelsedagen någonsin!

Hej!

Idag är det min 15-års dag och jag har nog haft min bästa födelsedag någonsin. Hela dagen har spenderats på tävling med min älskade Bucke. Vi red ju två nationella FEI. 

I första klassen var Bucke sjukt tittig. Det var nog en av de värsta gångerna han varit väldigt tittig haha. Vi bytte galopp i galoppökninge, skyggade efter typ varje rörelse och kom inte ut i hörnen. Att han var så tittig resulterade i att han blev väldigt kort i kroppen och halsen och kom bakom lod några gånger vilket också drog ner. Men när han väl gick så hade jag en så grym känsla. Han hade ett framåtsug inne på banan som han inte brukar ha. Så det var otroligt kul! Ritten slutade på 58% vilket jag inte är nöjd med 😕.


Bucke var i alla fall fin i pannband från Betulas design och lyckoängel från @_design_by_m

Till andra klassen så red jag med händerna längre fram för att då fram mulen på honom. Ju det funkade inte så bra då han var ganska kort ändå och kom bakom lod ibland. Det drog såklart ner men Gud vilken känsla jag fick. Bucke var så framåt och lyssnade så bra! Han var så himla ridbar! Jag tror det är den bästa känslan vi någonsin haft inne på banan! Jag är så himla nöjd med den ritten trots att procenten inte riktigt var på vår sida. Jag tyckte det var lite snålt men vi hade ändå ganska många små missar. Klassen slutade på lite över 60%


Bästa tränare Elin var även med på tävlingen. Tack världens bästa tränare Elin!

Jag kan också berätta att jag har fått i födelsedags present att få köpa en systemkamera! Så det kommer bli mycket mer och bättre bilder i framtiden! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s