Puh

Ja hörni eftermiddagen har varit rent utsagt händelserik, och än är det inte slut! 

När vi kom till stallet så tog vi in Prinsen och allt gick som vanligt tills jag skulle kratsa hovarna. Alla hovarna var klara förutom högerbak och vet ni vad jag upptäckt då? Jo att han hade tappat skon, så himla typiskt. Mamma gick ut och letade efter skon men hittade den inte. Ringde även våran hovslagare utan svar och jag kan säga att jag började bli lite stressad. 

Men då är det tur att Facebook finns, haha. Mamma la ut ett inlägg lite akut och nästan direkt fick vi svar! Nämligen hovslagaren i Hannas stall, så vi slängde in Prinsen i transporten och vi hoppade in i bilen. Så väl framme slog han på skon och allt var löst, kan säga att jag kunde andas ut då. En typ av vardagshjälte. Så nu med en halvtimmes försening så har vi rullat och kommit en liten bit iallfall. Så önska mig lycka till så att inget sådant händer resten av helgen! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s