Allting fixat

Nu är allting äntligen fixeringar morgondagen. Jag startar 09.28 och 15.34. Så det blir en hyfsat tidig dag. Vi ska åka från stallet halv sju.Idag har jag hunnit med att packa allting, putsa allt i läder, fixa allt i stallet, göra iordning Bucke inför imorgon och ridit Adde samt gjort iordning honom inför imorgon då han också ska tävla. Han ska gå en LB med Lisa i Strömsholm.


Stövlarna är putsade👌🏻


Fina Schabraksmycken från Betulas design är på schabraket!


Mitt nya egensdesignade pannaband från betulas design med knäppa på funktion är också på. Måste säga att det var så himla lätt att få på med knäppet på sidan. Såå skönt!

Betulas design kommer även vara med och sponsra fjording SM iår i Vetlanda. Så om du är där passa på att köpa hem något snyggt till dig själv!

Adde var en riktig stjärna idag när jag joggade honom. Jag red i ca 25-30 min och det blåste något otroligt. Många hästar blir väldigt påverkade av mycket blåst (tillexempel Buckek) men det blir inte Adde. Är imponerad över honom! Han var dessutom väldigt lätt för hjälperna vilket var super kul såklart. Nu är vi otroligt taggade tills imorgon! Hörs då! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s