Jogging,jogging

Hejsan på er! Hur glad blir man inte av vädret ute? Idag var det plus 10 grader och massor av sooool, som jag längtat efter denna vårkänsla. Den kommer mer och mer för varje dag.

 Idag lydde vi veckoplanen och red ett joggingpass med bommar samt att jag skrittade ut både före och efter passet. Tog honom även på bettlöst vilket jag är väldigt nöjd med då han var superfin och exat lika avslappnad som annars. 

Det blev ett pass på ca 20 minuter och med mycket travarbete, föredrar att ta mycket trav på bettlöst då han blir lite svår i galoppen, det rinner gärna iväg men jag måste bara lära mig att ta mer förhållningar med sitsen. Han fick jobba på mycket i låg form med tempoväxlingar längs långsidorna samt stretcha ut ich böja igenom på volter. När allt detta kändes bra övergick jag på bommarna. Hade dom så att de två i mitten var upphöjda och de två längs ut var på marken. Tycker det är bra då hästarna får se upp och sätta benen på rätt ställe. Idag tog Prinsen bommarna med ro och trampande på superfint och lungt  över dem. Så när han även gjort detta bra ett par gånger så tog vi oss ut på en liten sktittur igen. 

Så mysigt med en så glad och nyfiken ponny som Prinsen, alltid öronen framåt och kollar på allting. Bara njuter av livet helt enkelt. Imorgon blir det lite programdelar och programträning inför tävlingarna! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s