Äntligen!

Ja hörni lyckligare än vad jag är efter dagens ridpass är det nog svårt att slå. Äntligen fick vi till ett bra pass och Prinsen var sjukt fin.

 Bra stöd i handen men ändå lätt och så otroligt mjuk. Och det bästa av allt var att jag höll ridningen hela vägen, tog det lungt var mjuk i handen och stressade inte upp mig för något. Fick även till ett bra upplägg vilket resulterade en nöjd och glad Prinsen som fick följa lite rutiner igen, har blivit lite hit och dit med upplägget nu på sistone men idag stämde det, så skönt! 

Efter en bra framriding fick han en liten kort skrittpaus innan vi satte igång men själva arbetet. Det blev mycket tempoväxlingar och skolor, även några skänkelvikningar. Även galoppen bestod av att växla mellan samladgalopp,arbetsgalopp och mellangalopp. Fick till några riktigt bra mellangalopper och bakbenen var med hela tiden! Tog även någon förvänd bara för att testa men nöjde mig sedan, ville inte traggla på i stormen när det redan kändes så bra. Klokt beslut kändes det som och vi vandrade tillbaka till stallet nöjda och belåtna! 

Imorgon blir det antagligen lite bommar samt uteritt, omväxling! Kramiis//Greta 🙂 

Förlåt för dåliga bilder, dom är tagna från filmen och jag lovar att jag ska bli bättre på bildmaterial😉

Annonser

One thought on “Äntligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s