Fantastiska ponny

Hejsan! 

Dagen har varit full av roligheter och även idag har det varit mycket att göra kul! 

Började dagen 06.30 och fodrade samt släppte ut hästarna vid 07.00. Sedan var det bara att ta tag i stallet och fixa allt där. Mocka,packa hö,fixa kraft,fylla vatten,sopa samt halma. Om man tänker efter så är det mer att göra än vad man tror! Satte även på någon tvätt och små pysslade lite. Gick sedan upp i värmen en stund och åt lite frukost. 

Sedan till dagens höjdpunkt, att äntligen åka till Aramis igen, efter nästan 4 månader. Som jag längtat. Jag fick rida ett lite lugnare pass med bara fokuset på lösgjorde och spårning. Det gick ganska bra och nu hoppad vi att vi kan hitta ett flyt och bara rida på. Han är väldigt rolig att rida. 

Efter en stund där med lite pyssling osv så var det bara att åka hem igen och rida nästa häst, min älskade lilla Prinsen. 

  • Idag var det inte bästa passet då vi aldrig hittade riktigt flyt utan vissa stunder var det bra och andra gänget kändes det skit. Väldigt blandat med andra ord. Vissa stunder var han iallafall fin och i traven på slutet fick vi till några bra skolor och främst slutor,fick faktiskt bra flyt och bjudning genom dem! Resten tar vi igen imorgon! Kramiis//Greta 🙂 

Inte alltid lika kul med vår…massor av lera😝

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s