Vårkänslor

Hejsan! Idag har det varit en dag fylld av roligheter och mycket har hunnits med. Bland annat plugg, stallet,packning/tvättning, hööks,IKEA, målning av sadelskåpet samt  ridning av Prinsen. Mycket gjort somsagt med väldigt skönt då jag har yttligare saker att hitta på imorgon,kul! 

Prinsen bjöd på ett bra joggingpass trots att det kändes lite platt och hastigt så slutade vi med en bra känsla, superfin i traven då. Väldigt allert och kvick! Han fick mest bara jobba i låg form och verkligen slappna av. Också ställa igenom ordentligt och inte lägga huvudet på sne då att näsan åker ut, ställa igenom i hela kroppen! Galoppen var lite hastig med blev väldigt fin på slutet, det är ju tur då det är slutet man kommer ihåg 🙂 Nu är det mellomys och jag ser framemot morgondagen! Kramiis//Greta 🙂 

Tummen upp för lyckoängeln från @kz.design!! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s