Sol!

Godmorgon på er! Ser ni hur härligt det ser ut på bilden? Det var magiskt att rida där och jag saknar det så sjukt mycket.Egentligen inte själva USA resan men tiden i Orlando var underbar och Olympico var så rolig att rida,sedan att vara där med sin bästavän gjorde det ju inte sämre direkt 🙂 

Back to business, idag ska jag rida i det otroligt fina vårvädret och sedan ska sdelskåpet målas, mycket ska tvättats och en packlista ska skrivas. Visserligen är det en vecka kvar men eftersom vi åker redan på fredagen så blir det lite tajt att hinna med all packning under veckan. Så dem stora sakerna ska packas under helgen men framför allt så ska det tvättas! 

Nu är klockan 06.57 och jag ska dra mig upp ur stänger och ner till stallet! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s