Nytt paket från Betulas design!

Hej!

Idag har jag fått hem ännu ett nytt paket! Så kul! Den här gången kom ett nytt från betulas design (@betulasdesign på instagram) deras hemsida hittar ni här.

Idag fick jag hem ett pannband jag har fått designa alldeles själv. Det blev så snyggt! 


Silver med blåa detaljer. Kommer även passa jätte fint till min nya lyckosten från @_design_by_mDessa pannband har även denna jätte smarta funktion att se hår att knäppa på och av. Så nu blir det super enkelt att byta pannaband. Hur skönt är inte det? Jag längtar tills jag får sätta på mitt fina nya pannband på ett av tränsen. Kommer bli såå fint! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s