Prinsen <3 

Denna bilden är verkligen så betydelsefull för mig, en av mina favoriter faktiskt. Vet inte riktigt varför men antar att det är för att den visar verkligheten med honom. 

Världens bästa ponny i en lerig hage med ett smutsigt regntäcke, men alltid lika glad ändå. Och så är det verkligen, han är alltid lika glad. Och visst märker man att glädje smittar, jag menar kolla på bilden. Lite glad blir du väll iallafall. Om inte så är du välkommen att hälsa på denna fantastiska ponny i sitt lilla stall. Han är lika glad ändå! Även om stallgången inte är sopad eller om han har lite smuts på mulen, så älskar han livet. Aldrig slutar han sprida glädje! 

En bättre personlighet på häst finns inte. Så glad och positiv till arbete och vet att han är bäst. Dock tar aldrig självförtroendet över utan han är lagom självsäker, lite försiktig men vet att han har gjort sitt bästa. Bättre kan man inte få det! JAG ÄLSKR MIN PONNY! Punkt slut! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

One thought on “Prinsen <3 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s