Mycket att göra

Hej!

Idag har varit en ganska stressig dag. Direkt efter skolan bar det av till stallet där alla sysslor gjordes samt Adde reds. Det gick helt okej tycker jag. Han lyssnade fint på mig men jag fick dock inte till min ridning riktigt. Jag fick hela tiden påminna mig själv om min sists och allt annat jag gjorde fel haha. Men jag är nöjd över Adde. Bucke fick vila idag men ska gå imorgon.

Efter stallet bar det av hemåt för att beta av lite läxor. Jag har prov både imorgon och på fredag samt två inlämningar till på fredag. Sen har jag ett prov nästa vecka samt en redovisning. Så det är lite stressigt. Men idag han jag i alla fall göra klart en inlämning jag hade börjat på tidigare samt plugga till provet imorgon. Skönt! Men imorgon väntas mer plugg. Puh…

Men men att komma ut till stallet gör ju det hela mycket enkalare. Att ha något att kämpa för är alltid bra! Och så är det ju internationella kvinnodagen så grattis alla kvinnor!! Kram Hanna


Idag var det kallt och ruskigt ute så vi får tänka på alla de fina varma dagar vi haft och hoppas dem komer snart igen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s