Pluggmorgon

Godmorgon! Många har säkert redan varit  uppe lite men för er som inte har det, upp och hoppa. Sista dagen på helgen!!

 Min morgon började klockan 7 och så skulle stallkläderna på för att fixa utsläpp samt göra stallet. Allt detta var klart till klockan 8. Skönt att ha det gjort! Sedan blev det upp till huset för att renskriva en engelska text som jag kladdsktev under resan,så nu är även det gjort! Och tillsist frukost 🙂 

Men vad har jag för planer idag då? Jo tackar som frågar så ska jag och pappa in och hämta lite spån nu på förmiddagen och sedan blir det ridhuset. Idag ska faktiskt jag och Hanna ta oss till ridhuset tillsammans och jag ska inviga mina nya stövlar👍🏼 Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s