Grilla korv och hoppträning

Hej!

Igår var det mycket som hände. På morgonen var jag iväg till en sjukgymnast och fixade nya skoinlägg till mina fötter. Jag är lite sne så jag behöver några special inlägg haha. Efter det åkte hela min familj utom min pappa tillsammans med min mammas jobbarkompis familj till björnön. Där finns set grillplatser, vägar i skogen att gå, en resturang och en massa annat kul som man bara kan göra på sommaren. Vi skulle i alla fall grilla och gå en promenad. Det var väldigt mysigt.


Göte vid matbordet.

Efter att vi varit på björnön så åkte vi iväg på lite roligheter som jag hoppas jag kan berätta om om ett tag. Vi var även iväg med Adde på hoppträning vilket gick super! Han var så duktig och fick tonvis med beröm av Karin sim tränar dem. Jag tror aldrig jag har sett honom gå så bra förut. Tyvärr har jag inga bilder och filmer från träningen. Men men. Idag är det dressyrträning för Helena ström på vända gård med Bucke. Det ska bli roligt. Vi hörs senare! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s