Så kul! 

Hejsan och god eftermiddag, här iallafall. Klockan är just nu 12.44 och jag har kommit upp från stallet och duschat! Som jag skrivit i tidigare inlägg så bor vi nu hos ett par med en liten hästgård där vi (frivilligt, såklart) hjälper till i stallet. 

Senast jag skrev så hade jag fått rida Newman och jag nämnde även att det fanns en 10 årig PRE på gården. Hans namn är Olympico och honom har jag ridit i två dagar nu. Och det är SÅ KUL! En blandning mellan Prinsen och Aramis att rida så hur perfekt e inte det? Igår fick jag iallafall testa på lite och det gick super. 

Även idag fick jag rida och red då till Sharon’s (ägaren) kür musik. Den är nästan helt ny så det är inget program gjort åt den än men Olympico skulle få höra musiken! Han var lite mer spänd idag troligitsvis beroende på musiken och kändes lite trött men det tog jag hänsyn till då Sharon red före. Dock blev var det hur kul som helst och jag fick rida lite skolor samt ökningar och lite allt möjligt. Uppvärmning inför uppladdningen med Prinsen! Kommer sakna att vara i värmen men vill samtidigt hem och träna! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

One thought on “Så kul! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s