Dåligt ridpass

Hej!

Igår somnade jag i soffan innan jag han lägga ut något här haha. Men nu kommer inlägget om gårdagen. 

Ja vad ska man säga? Igår var verkligen inte mitt och Buckes bästa ridpass. Jag red fram och mjukade upp honom och allt gick bra. Han var bara lite spänd med det brukar han vara på ridbanan när det är mörkt så jag får ha lite överseende med det. Dock fick vi aldrig till en bra känsla. Jag red lite övergångar trav-galopp osv för att vi har riktigt svårt med dem av någon anledning. Så de gick inte bra igår heller. Vi faller bara isär i övergången ner till trav. Bucke spänner sig sen faller han isär, vi får en bra känsla sen faller han isär igen och så höll vi på. Jag tyckte även att jag red och satt sin en kratta. Jag kunde bara sitta där och  liksom inte göra någonting. Det var som att jag inte tänkte alls. Jag vet inte vad det var med mig igår, men det är tur jag har en så grym ponny som fortsätter vara glad och jobbar på fast jag ger dåliga signaler.

Idag blir det uteritt för Bucke och hoppträning för Adde. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s