Fullspäckad dag!

Hej!

Idag har det varit en minst sagt fullspäckad dag! Puh, började dagen klockan sju hemma hos Greta. Där tog vi ut och morgonfodrade hästarna innan vi åt frukost. Sen bar det av mot vårat stall där jag joggade Adde lite lätt.


Igår låg Adde och sov när vi kom till stallet. Så sööt!

Efter Adde bar det av mot skultuna för lite spännande saker som jag kan berätta om i ett separat inlägg i framtiden. Sen var det hem och åka iväg med vår lilla hundvalp Göte för en lekstund med en annan hund. De hade så kul! Efter lekstunden var det bara raka vägen till stallet igen och vi åkte med Bucke till ridhuset. Bucke var så otroligt fin!

Till en början var han väldigt spänd och rädd för nästan allt. Det blev några helomvändningar och bocksprång men jag lyckades hålla mig kvar. Jag tog aldrig upp honom i tävlingsformen idag då han var så spänd. Så passets fokus var att hitta en lugn och avslappnad Bucke. Det lyckades vi så bra med och jag hade en så himla bra känsla! Till en början så slog Bucke lite i höger galopp när jag skulle öka tempot. Först trodde jag att han hade ont igen som han hade förut. Men efter lite tänkande kom jag fram till att jag måste ha kommit åt honom med spöt. Så jag bytte spöhand och vips så var problemet borta. Så kul att vi kunde komma på vad problemet berodde på och sedan lösa det.

Mot slutet lekte vi även lite med samlingen. Vi introducerade lite Piaff och passage vilket Bucke gjorde otroligt bra! En kort liten video på det finns på vår instagram @hgdressyr eller min instagram @hannalundinn.


Snygg var han också i guldängel från @designbyidah. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s