Stjärnponny

Hej! Har kommit upp från stallet och landat i soffan men ska snart ner igen för att kvällsfodra. Älskar att ha eget stall,så mysigt även om det kan vara lite halvjobbigt på vissa mornar men helt klart värt det. Alla gånger om! 

Alla hjärtansdag till ära så bjöd Prinsen på ett bra pass trots att vi var lite oänse till en början. Han stressade upp sig och så även jag och det blev lite tok men det har blivit myycket bättre och min ridning är bättre. Behöver hålla lugnet!

 Men när min ridning satt så var han superduper fin! Så lösgjord och samlad,vågade dock inte ta för sig helt då underlaget var lite hårt och ojämt men med tanke på detta så var han så duktig. Avslutade med att trava över några bommar vilket han tig med ro och kom med ett fint påskjut bakifrån. Så ett + i kanten till honom. Även några fina enkla byten trots att han var på ett lite spändare humör idag! Sedan blev det lite lång och låg i trav innan vi gick ut på en liten promenad som avskrittning! Perfekt alla ❤️ dag! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s