Planer

Hejsan! Sitter just nu på bussen påväg till en dag i skolan, en kort dag då vi slutar redan 12.30 men ska in lite senare för att ha ämnessamtal! Iallfall så tänkte jag berätta lite planer inför vecka 8+9 då dom faktiskt inte kommer se ut som vanligt! 

Varför vardagsrutinerna inte kommer bli följda är för att vi ska till Florida! Hur kul som helst men kommer sakna bästa Prinsen. Jag ,mamma, Mimmi och hennes    mamma ska åka iväg. Vi blir borta från 19/2-3/3 alltså 12 dagar. Ska försöka uppdatera er så mycket det går men annrs för Hanna underhålla er! Kommer kännas extremt rastlöst att inte kunna vara med Prinsen och träna men som tur  är så kommer vi åka till Wellington och till ett annat ställe så det blir lite hästar ändå! Men vem kommer ta hand om Prinsen då? Jo tackar som frågar så blir det Ida i stallet som är supersnäll och fixar honom. Så här har ni planen! 

Glad alla ❤️ dag på er! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s