Födelsedag och jogging

Hej! Somsagt så är det min födelsedag och jag fyller 13 år. Jag har firat med en liten tacomyskväll och övernattning här. Har varit supermysigt! Annars har vi inte firat så speciellt mycket men blev sång imorse och lite presenter! Resten av dagen har vi mest chillat,spelar lite Wii och sedan gjorde vi stallet lite snabbt. 

Joggade Prinsen igår i ca 20 minuter med nästan endast skritt och galoppjobb,han var superfin. Verkligen superfin! Red verkligen ordentligt igår och gav mig inte om han blev spänd men ”använde” ändå en bra och lugn ridning! Supernöjd verkligen! Sedan idag var han lite snorig vid morgonfodringen men absolut inte lika som innan, nästan helt genomskinligt var det också😉 Så idag blir det antagligen promenad eller lite jogging! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s