Superpass och tacomys

Hej!

Just nu sitter hag hemma hos Greta och vi spelar Wii på teven haha. Imorgon fyller Greta år så vi firar henne och har tacomys ich kommer sova över här. Superkul! 

Tidigare idag åkte vi till ridhuset med båda ponnysarna. Båda hästarna var fina men en extra guldstjärna till Bucke så var så otroligt fin!! Adde var väldigt fin i galoppen idag och lyssnade bra på tempoväxlingar. Vi fick till en helt okej känsla.

Bucke däremot bara svävade fram! I uppvärmningen så var han så mjuk och lydig! Sen jobbade vi lite på att få med bakbenen. Bucke kopplade bort vänster sida lite och blev lite stark i höger men det löste vi snabbt. Efter lite jobb hade vi sånt bra tryck och jag hade ingenting i handen! I både trav oc galopp gjorde vi tempoväxlingar mellan piruett galopp/passage tänk till ökning. Efter lite jobb svarade han precis i samma mikrosekund som jag gav hjälperna, vilken känsla!! Så glad över dagens pass. Mina fina ponnyer. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s