Godnatt

Åh vad jag älskar kvällsfodringar,dom är så mysiga när hästarna gnäggar när man kommer och man kan bara ta det lungt. Ingen stress. På mornarna blir det lätt lite tajt om tid innan skolan och man nästan springer ut med dem men på kvällarna kan man bara chilla lite och mysa med hästarna,bland det bästa jag vet! 

Har somsagt nyss varit och kvällsfodrat och även nu såg Prinsen superfräsch ut i näsan och inte alls så snorig, väldigt skönt. Passade även på att gosa lite extra med honom och mocka upp det lilla han hade bajsat sen i eftermiddags. Perfekt fredagskväll med andra ord! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s