Avanmält

Japp avanmält är just det bi har gjort. Det blir ingen årsdebut för oss i helgen vilket känns väldigt surt men vi har ingen brådska, vi har förhoppningsvis måånga år kvar.  

Andledningen till detta är att varken jag eller Prinsen är i toppform. Vi upptäckte igår att Prinsen var lite snorig och vi valde att avvakta med att avanmäla för att se om det blev bättre, men han var fortfarande snorig imorse vid morgonfodringen så vi tog tempen. 

Ingen feber men för att inte förvärra situationen eller med risk att smitta någon annan häst så har vi nu valt att avanmäla. Han har fått vila onsdag+torsdag och ska även ta det lugnt resten av veckan. Han såg dock lite bättre ut nu vid kvällsfodringen så vi får hoppas att det släpper snabbt. Somsagt inget allvarligt men vi för att inte göra det värre så har vi nu tagit detta beslutet. Klokt då vi ändå inte ska tävla om allt inte känns tiptop! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s