Timmar i sadeln är vad som räknas💪🏻

Hej!

Idag var det av mot ridhuset med Bucke för ett riktigt dressyrpass. Känslan idag var både bra och dålig. Bucke var väldigt av och på. Ena stunden var han lite seg och tryckte lite mot skänkeln och lite senare kunde han inte skritta för att han var så taggad. Detta gjorde honom extremt svår riden. Jag fick verkligen känna efter vad jag skulle göra hela tiden och se vad som passade.

I mitten av passet tyckte jag att han la sig lite i mind hand. Så jag gjorde enkla byten och tempoväxlingar samt flytta honom lite för innerskänkeln i övergångarna för att få honom med på bakbenen. Mot slutet hade jag en riktigt fin känsla vilket var bra! Inom kort ska jag rida för Elin igen. Vi får fortsätta träna tills vi når våra mål! Bucke fick i alla fall inte slut på energi idag vilket han inte har fått på hela vintern och det är ju extremt kul!! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s