Onsdagspepp

Hejsan! Hoppas att ni mår bra och att ni får en bra dag, bara två dagar kvar till fredag! Själv ligger jag i sängen med förkylning och hemma från skolan. Prinsen ska dock få ett pass och imorgon ska jag till skolan igen då vi har sista delproven av nationella prov i svenska. Känner mig fortfarande lite ringrostig men har kännt mig lite bättre nu efter lunch. 

Tänkte nu dela med mig utav lite onsdagspepp. Det är en bild ifrån @ryttarinspiration på instagram, dem gör klockrena videos där man känner igen sig och även många fina och tänkvärda citat som vill en att kämpa ännu mer. Ett utav mina favorit citat är detta! 

Väldigt tänkvärt då man alltid ska göra sitt bästa, alla har varit en liten hästintresserad tjej som endast kunde rida lätt. Så försök att alltid göra ditt bästa och va en bra förebild för andra! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s