Träningsdax

Hej! Dagen började med två nationella prov i svenska, det gick bra för min del och det var en rolig skrivuppgift. Skönt! Sedan hade vi sånt flyt att vi fick sluta redan vid 11.45 och åkte då hem. Åt lunch på skolan och har nu suttit och tagit det lite lungt ett tag. 

Har dragit på mig en förkylning som inte vill släppa men är i form för att rida iallfall, så i eftermiddag blir det träning. Wiho! Vi styr bilen emot Segersta vid ca kvart över tre då det tar lite mer än 1 timme att åka. Men det är det värt! Så nu ska jag byta och dra mig ner till stallet för att fixa allt samt att göra iordning Prinsen! Älskar dethär! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s