Anmälda!

Hej!

Idag har jag anmält mig och Bucke till vår andra start för i år. Första starten anmälde jag till för ca en vecka sedan. Det är Fagersta och Filipstad den 18 och 25 mars. Det blir två nationella FEI båda gångerna. Dock så är jag tredje reserv i Fagersta i båda klasserna men jag hoppas jag kommer med.

Ska bli så kul att äntligen få kicka igång tävlingssäsongen igen. Trots att det är en bit kvar innan den börjar så längtar jag redan otroligt mycket! kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s