Coachat och ridit

Hej! Landat i sängen efter en rolig och händelsefull dag! Dagens Programridning resulterade fina siffror trots en ganska dålig ritt enligt mig. Så avslutar veckan med blandade känslor och med mycket saker att blicka framåt mot. Blandannat årsdebut och träning för Mads i veckan,hur kul?

Själva ritten var mindre bra med många missar pga spänning och det mesta kändes hastigt. Avbrott i den ena  förvändagaloppen och allmänt springigt. Valde då att rida om programmet och fick då ett positivt svar med bättre känsla men fortfarande några missar som jag vet att vi kan mycket bättre. Bara träna vidare och blicka framåt helt enkelt. Han var dock superfin till en början på framridningen innan jag stressade upp honom och mig, vet inte varför detta hände riktigt men helt onödigt var det iallafall. Men med tanke på att detta var det program som vi har svårast för och att jag klantade mig helt så var det ändå en helt okej travdel och väldigt fina halter, där kan vi iallafall samla poäng! Vi hoppas på bättre lycka på lördag när det är dags för årsdebut,jippie!!

Fick även vara med att coacha Shari och Cecilia. Sharon är nu helt igång och dem utvecklas i raketfart, så roligt att se o h dem levererade en fin LC:1 runda med fina 61.4%. Så duktiga och väldigt kul att se. Hejja Vänstas Ponnyryttare som alla visade fina ritter idag! Kramiis//Greta 🙂 

Stor och liten! Prinsen och Musse som är hela 28 år gammal 🙂 ❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s